Adviseur Geluid

Ben je opzoek naar een afwisselende baan waarbij je zowel in het veld als op kantoor je werkzaamheden verricht? Lijkt het je interessant om aan zowel infra als bouwkundig gerelateerde vraagstukken te werken? Lijkt het je leuk om bij een kleine maar ambitieuze organisatie aan de slag te gaan? Dan komen we graag met je in contact!

WERKZAAMHEDEN

Als Adviseur Geluid ga je ervoor zorgen dat de geluidsbelasting in woningen wordt gereduceerd tot het wettelijk toegestane niveau. De eerste stap is het inplannen van een afspraak voor een woninginventarisatie, hierbij informeer je de bewoner over het project. Op locatie breng je de huidige situatie middels schetsen en foto’s in kaart. Met de gegevens uit de inventarisatie ga je op kantoor aan de slag met het berekenen, uitwerken en begroten van het benodigde maatregelenpakket. Middels een adviesgesprek bij de bewoner ga je het maatregelenpakket toelichten en controleer je ter plaatse de uitvoerbaarheid. Wanneer het maatregelenpakket is afgestemd met de bewoner en de laatste aanpassingen zijn doorgevoerd wordt alles verstuurd naar de opdrachtgever. Dit alles ga je doen in nauwe samenwerking met ons Projectteam Gevelisolatie.

Nog weinig of geen ervaring op het gebied van geluid?  Middels een interne opleiding van onze ervaren experts leer je om gaan met de specifieke rekensoftware en wordt je opgeleid tot een specialist!

FUNCTIE-EISEN

Jij hebt:

  • Een afgeronde technische opleiding op hbo-niveau;
  • Ambitie om je te verdiepen in akoestische opnames en bijbehorende rekensoftware.
  • Goede communicatieve- en schrijfvaardigheden;

 Jij bent: 

  • In het bezit van rijbewijs B;
  • Efficiënt en flexibel;
  • Klantgericht;
  • Zelfstandig en proactief;
  • Teamspeler.

Wat kun je van ons verwachten…

C&C is sterk in ontwikkeling en biedt een afwisselende, prettige en uitdagende werkomgeving waar je persoonlijke ambities en vakmanschap in hoge mate worden gewaardeerd. Onze werksfeer kan worden omschreven als informeel maar wel uiterst professioneel.

Naast goede primaire en secundaire arbeidsvoorwaarden bieden wij je de mogelijkheid om je eigen interesses en ambities te verkennen en te ontwikkelen. Plezier in je werk en jou laten doen waar je goed in bent zijn onze uitgangspunten. Daarbij zorgen we uiteraard voor een professionele individuele loopbaanbegeleiding.

Wie zijn wij…

C&C is een modern en praktisch advies- en ingenieursbureau, gevestigd in Ede, met 20 gedreven medewerkers. Onze projectmanagers en engineers leveren innovatieve en duurzame oplossingen in de civiele techniek. Dat doen wij niet alleen op basis van traditionele RAW bestekken, maar steeds meer op basis van bouwteam overeenkomsten en UAV-gc contracten. Met onze opdrachtgevers werken we in een dynamische wereld waarbij thema’s als duurzaamheid, klimaat, energietransitie en digitalisering steeds belangrijker worden.

Wij zoeken daarom mensen die kansen zien en pakken. Wij werken samen met onze mensen aan de ontwikkeling van C&C en willen dat medewerkers plezier hebben in wat ze doen, de juiste dingen oppakken en passie hebben voor hun vak.

Ben jij de professional met interesse in Infra en Bouwkundige vraagstukken en stimuleer jij onze groei? Kom kennismaken en neem contact op met Jan Dijkstra, e-mail: j.dijkstra@cicomcopier.nl,  Tel: 06-22208746. Acquisitie n.a.v. deze functie wordt niet op prijs gesteld.